29 Aralık 2014 Pazartesi

ALKAN AHŞAP DEKORASYON FİRMAMIZA HOŞ GELDİNİZ



1976 yılında Alkan Torna olarak kurulan firmamız şu an Alkan Ahşap Dekorasyon 
Ltd. Şti ismiyle faaliyetlerine devam etmektedir.

Ankara Siteler'de Ahşap Dekorasyon İmalat ve satış işi yapan firmamız yılların verdiği iş tecrübesiyle sektöründe başarılı işlere imza atarak müşteri memnuniyetini kazanmıştır.

İmalatını yaptığımız ahşap ürünler arasında Ahşap Teras Kapama, Pergole, Kamelya, Lambri, Rabıta, Ahşap Sedir, Ahşap Ev, Ahşap Merdiven, Ahşap Sauna, Ahşap Sandalye ve Masa, Ahşap Bank, Ahşap Piknik Masası, Ahşap Köpek Kulubesi, Ahşap Çiçek Saksısı, Ahşap Çöp Kovası ve Ahşap Çit, Ahşap Panjur gibi ürünler mevcuttur.

Bunun dışında manav, pastane, kafeterya, restaurant gibi iş yerlerine İç Tasarım ve Proje Dekorasyon hizmeti de sunan firmamız müşteri talepleri doğrultusunda ve müşteri memnuniyeti prensibi doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştirir. 

Alkan Ahşap Dekorasyon İmalat ve Uygulama firması olarak, taahhüt ettiğimiz işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmemiz ile müşterilerimiz tarafından takip edilen firma haline gelmiş bulunmaktayız.

Siz değerli müşterilerimize Ankara Siteler'deki mağazamızdan Ahşap Dekorasyon üzerine hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyarız.

ÜRÜNLERDE YAKMA ANTİK DESENLER YAPILIR.

EMPREMYE TESİSİMİZ MEVCUTTUR.

Alkan Ahşap Dekorasyon Ltd.Şti.
Çamlıtepe caddesi No.152/A
Siteler,Altındağ-Ankara
TEL   :0312.350 30 46
FAX  :0312.348 72 52
GSM :0538.960 66 19-SAİT KESKİN